A Hanul Conitei felújításra zárva tart május 31-ig! A foglalás június 1-jétől kezdődik.

Hanul Conitei Szováta Hely

A közelmúltban épült (2009), Hanul Conitei Szováta egy elegáns üdülőhely, amely a fogadó vendégek, akik tudják értékelni a minőséget, hogy a menekülés a mindennapi életben, a pihentető környezetet. Ideális azok számára, akik a nyaralás, hogy összekapcsolják a kényelem és a hangulat a felelősség különböző szórakoztató és tevékenységét.

Fogadó található a belvárostól 1,5 km Szováta, csendes területen sok, sok nap és jó panorámával.

Sovata, str Caprioarei nem. 61, irányítószám 545500
judetul Mures, Romania


Környék Panzió Hanul Conitei Szováta

SOVATA, egyedi Mountain Resort az európai sós Medve-tó heliothermal Gyógyfürdők és készségeket, amelyek az általuk nyújtott a turistákat. A központban helyezkedik el a tengerszint feletti magasság 475-530m, 65 km-re Marosvásárhely, 75 km-re a Segesvár és Brassó 200 km-re.

Hírneve miatt Szováta Medve-tó (46.000 m2), Alunis (9.000 m2), Zöld (5.000m2), Fekete, Piros, Mierlei és a kígyó, a víz klór (magas koncentráció 40 és 250 g / liter) és a nátrium, amelyek a jelenségek heliothermal (nyár, a víz hőmérséklete függvényében változik a napenergia hő-felhalmozódás a sós víz, a meleg víz által védett egy réteg friss víz a rivulets, amely nem keverhető a sós víz, de továbbra is a felszínen, mint termikus insulator). Ez a nyári hőmérséklet a Medve-tó (18,4 m mély), a legnagyobb tó heliothermal változó között 24-28 ° C a felszínen, 30-40 ° C-mélysége 1 m, 40-60 ° C a mélysége 1,5 m.

Az,udlulohely elsősorban a kezelés nőgyógyászati betegségek (petefészek-elégtelenség, krónikus cervicitis, krónikus metrosalpingitis, impotencia) és a degeneratív betegségek, reuma és gyulladás (spondylosis cervicalis, háti-és lumbalis, arthrosis) posttraumatic (gyógyult a műtét után az ízületekben, izom-, csont, sprains és luxations után), a betegségek a perifériás idegrendszer (könnyű paresis következmény a poliomyelitis, polinevrite), endokrin megbetegedések, szív-és érrendszeri betegség.gyogyheje.

Szováta előnyeit több létesítmények (a meleg fürdő a kád vagy medence ásványvízzel venni a sós tavak, a nőgyógyászati kezelések és alkalmazások meleg iszap, a medencék kinetotherapy, berendezések és hidroterápia elektroterápia, szauna, orvosi tornatermeket; strandok a tók partjainés a Medve-tó Alunis.

A panzio ajánlott balnearkúra a megoldás, pihenés, kikapcsolódás, mini, hétvégi kirándulások szamara

ESZKÖZÖK SZABADIDŐ

  • Jatektermek ,klubok és-játékok, konferenciák, szimpóziumok, stb.
  • diszkó
  • felvonó és babyschi Sovatan (8 km-re a központban), és két részbol őlallo siipaja 25 km, A Parajd uton- Gyergyószentmiklós
  • sóbánya, 6 km-re Szovátatol, Paraidon

A nyári szezonon, az embereknek a száma, akik meglátogattják a bányat és a betegek, akik kezelik itt magukat, 2500-3000/nap.

  • Haltenyestode Varmezoben (17 km)
  • Korond kozseg, nagy kerámia művészet kozpontja
  • Gyilkos-tó (75 km)